De Stokke Tripp voor oudere kinderen

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Ik vond het geweldig om alles over de Stokke Tripp Trapp-stoel te horen. Het werd vele jaren geleden ontworpen door een man genaamd Peter Opsvik en is sindsdien geliefd bij ouders, maar wat ik me niet volledig had gerealiseerd, was dat deze stoel eigenlijk is ontworpen met de houding van je baby in gedachten en gemaakt om volledig voor hun kleine ruggen te zorgen. . Het stelt kinderen in staat om te zitten zoals ze horen te zitten in plaats van hoe we 'denken' dat ze 'moeten'!

Er waren veel vragen en veel stemmen die riepen dat als ze maar hadden geweten toen ze voor het eerst hun baby's kregen wat ze nu weten, ze absoluut de Stokke Tripp Trapp Kinderstoel hun keuze zouden hebben gemaakt. Ik moet zeggen dat ik me ook precies zo voelde en omdat ik dacht dat ik de boot voor Florence en Jimmy had gemist, besloot ik dat wanneer en als de volgende baby komt, ik zeker een Tripp Trapp zal kopen en dan... dat deze stoel geschikt is voor een baby vanaf de geboorte (er is een babyset om aan toe te voegen) tot ongeveer 10 of 11 jaar en dat zelfs volwassenen erop kunnen zitten... Dit veranderde de dingen in mijn gedachten enigszins.

tripp trapp kinderstoel

Dit is de stoel waarvan ik me herinner dat mijn zus die als klein meisje gebruikte en de stoel die ik heel graag had willen kopen toen Florence werd geboren, maar op dat moment nam ik de beslissing dat hij in vergelijking met een andere houten kinderstoel een beetje te duur was voor mij. Had ik toen maar geweten dat de stoel haar echt zou uithouden tot ze veel volwassener is dan ze nu is op 6. Had ik me maar gerealiseerd hoe goed het eruit ziet voor hun houding? Ik zou er zeker een hebben gekocht en in plaats daarvan zou ik niet het geld hebben verspild dat ik heb uitgegeven aan de hoge stoel waar ze amper in zat. Het was een valse besparing en toch heb ik me gerealiseerd dat je meestal krijgt waar je voor betaalt!

Dus... Omdat het nog niet te laat is en omdat ze absoluut niet te oud zijn voor een Tripp Trapp, werd besloten om bij onze nieuwe keuken (die geschilderd is in een prachtige Georgische groene en paddestoelkleur) de nieuwe te kopen. Wazig grijze Tripp Trapp stoelen. Ik ben dol op alle kleuren (het komt in veel) maar ik kon dit nieuwe grijs niet weerstaan dat bijna wit is gewassen omdat je er de nerf van het hout doorheen kunt zien. Het is de ideale keuze voor mijn nieuwe landelijke keuken en toen ik de kinderen vertelde dat ze niet konden wachten! Ze hebben veel vrienden met deze stoel en hebben er altijd van genoten om in een stoel te zitten, dus ze waren heel blij toen ze ontdekten dat ze er elk een zouden krijgen.

stokke kinderstoel

En… We zijn er allemaal SUPER blij mee nu ze er zijn. De stoel kost 239 euro en we hebben kussens toegevoegd voor extra comfort en, als ik eerlijk ben omdat ze te oud zijn om ze echt nodig te hebben, voor esthetische doeleinden. Jimmy heeft blauwe vallende sterren en Florence heeft wat pastelkleurige vlinders. Noem me stereotiep als je wilt, ik kan er niets aan doen! Ze zien er prachtig uit en ze zijn schoon te vegen en gaan in de wasmachine bij een normale wasbeurt, zodat ze er zo goed uit blijven zien, zelfs nadat ze zijn aangevallen met eten - Jimmy is NIET goed in niet-rommelig zijn!